Administrar

Tancat per vacances

cruella | 13 Marš, 2007 12:47

Plego una temporadeta, i ja tinc la maleta gairebé enllestida. Això de fer la maleta és una de les coses que no puc suportar. Això, els informàtics i la gent que beu Solan de Cabras, són tres coses que em fan especial ràbia.

El rotllo de fer la maleta és que m’oblidaré irremeiablement de posar-hi algunes coses. Això sempre sempre em passa, però no puc fer-hi res: és la fugida a corre-cuita.

Per exemple, deixo pendents d’escriure tres dels cinc posts que n’AJ em va encarregar a principis d’any. I també un estranyíssim meme d’en Clint sobre inventar-me una abducció per al•lienígenes. (De totes maneres, Clint, a hores d’ara ja hauries de saber que l’extraterrestre sóc jo i que la teva abducció va ser cosa meva).

També em deixo posts ja escrits que no m’he decidit a penjar: sobre un dia molt trist en què em vaig desdoblar davant el mirall, sobre els terrats de Ciutat durant la meva infantesa, sobre els macarrons de l’àvia, sobre el dia que n’Allenja es va col•locar amb una infusió de bolets, sobre el Bar Clandestí.

Em deixo també un post propi penjat al blog d’un altre, parcialment alterat pel blogaire en qüestió per evitar que es reconegués la meva autoria, en un gest tan galant com innecessari.

I entre les coses que m’emporto, òbviament hi ha tots els vostres blogs. I el vostre talent. M’heu ensenyat moltes coses, i totes les entaforo a l’equipatge. Les poso a la maleta grossa ben facturades, això sí, perquè a la maleta de mà no em deixarien embarcar: són massa punxenques, inflamables, verinoses, potencialment revolucionaries i irreverents. Encara se m’endurien amb els peus per davant i emmanillada kual terrorista d’Al Qaeda.

En fi: que us dic ADÉU. Tanco els Melicotons al sementer durant una temporadeta. I encara que no tinc data de tornada, us prometo que ho faré: sempre torno com la falsa moneda.

Sabeu què? Tenim motius per sentir-nos felices: el cafè ben fet davant la mar, Coltrane, en D, els memes pesadets, el vestit tan minúscul en el qual ara hi entro. Un univers coherent. La vida dels teus. I tantes i tantes coses, en definitiva, per anar fent llistes i catàlegs, per a inventariar i classificar els rastres de la pura felicitat.

A mi m'agrada

cruella | 01 Marš, 2007 10:52

 

 

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS