Administrar

Ka Roo (3/4)

cruella | 30 Agost, 2007 07:56

Sortiren i a fora hi havia les estrelles. La lluna era nova.

El va empènyer i caigué vestit a la piscina. Esclafí a riure en imaginar-li una expressió astorada que, de fet, no podia veure en aquella nit sense lluna, i es despullà en la foscor abans de llençar-s’hi amb una graciosa capbussada. Se li acostà amb unes braçades ràpides i àgils, i ell la va besar amb insòlita tendresa.

S’estimaven bàsicament per mor dels psicotròpics, però la il·lusió de l’amor era molt precisa. Cap dels dos no hauria estat capaç de trobar diferències entre veritat i il·lusió. Així que ell va argumentar, coherent amb la seva erudició de tall clàssic, que venia a complir-se el principi d’identitat pel qual tot objecte és idèntic a si mateix. 

D'aquesta manera, inferiren legítimament que allò que era igual a l’amor, era al capdavall amor. I s'estimaren en la negra nit, fins que va venir la claror del dia i l'efecte de l'mdma es disipà en la calitja de l'agost.

 

Ka Roo (2/4)

cruella | 29 Agost, 2007 07:58

- Heu de signar aquí, aquí i aquí. Aquesta còpia és per a vós.

- Ara ja sóc una víctima més de la infame especulació amb el sòl urbà.

- ...

- I del món controlat per les multinacionals que, amb les seves polítiques neoliberals salvatges, s’enriqueixen cada cop més i fan que al tercer món la gent mori de gana.

- ...

- I a sobre, hipoteca a 250 anys a heretar per les meves cinc generacions següents.

- No sigueu tan negatiu, home. No tothom pot gaudir d’una parcel·la de 2000 metres quadrats a Ganímedes. Penseu que la major part del temps que pagareu les quotes estareu viatjant en estat de criogenització per l’espai interestelar.

- ...

- I penseu en les romàntiques nits il·luminades per les tres llunes de Ganímedes, en el marc incomparable del Bellevue Resort. Aquella llum celestial, i alhora diabòlica, del més gran dels tres satèl·lits... com en diuen... Ja sabeu, aquella lluna enorme i taronja que sempre és plena...

- Selenímedes.

- Això.

- No és que sempre sigui lluna plena. És que triga 2.347 anys ganimedians en completar el cicle lunar. I es dona la circumstància que en aquest moment còsmic es troba en pleniluni.

- Per al cas és el mateix. Va, signeu. Que no tenim tot lo dia.

 

Ka Roo (1/4)

cruella | 28 Agost, 2007 15:49

El moment exacte per a la plantació dels badencles és la lluna de quart creixent. S’ha de fer de plena nit, i la circumstància meteorològica, a pesar del que comunament hom ha afirmat, és indiferent. La creença popular que la dolçor dels badenclons depèn de si el cel és ennigulat o no en el moment del sembrat, és rigorosament falsa.

Amb el que sí cal complir escrupolosament és amb l’exactitud de la fase lunar. L’únic moment apte per a l’operació de sembrada és la nit en què el quart creixent és en la seva plenitud. La conseqüència directa d’equivocar el calendari consisteix en un retard de l’esplet dels fruits en tants anys com dies haurem badat. L’error d’un dia, doncs, equivaldria a la irritant espera d’un any sencer per a poder tastar els primers badenclons. Sempre i quan, òbviament, la diferència d’aquestes vint-i-quatre hores es doni abans del quart creixent. Perquè si l’error es produeix un dia després, l’espera seria de vint-i-vuit anys, un per a cada dia d’un cicle lunar sencer.

 

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS