Administrar

Els sopars del Dessmond

cruella | 28 Febrer, 2008 10:40

Avui assiteixo al sopar que el bo del Desmó, autor de l'Itching like grass, munta amb la família blogaire, amb David Madí com a convidat.

En David Madí té un morbo espectacular. La lectura del seu llibre Democràcia a sang freda et deixa de pedra per més d'un concepte. En primer lloc, està molt dignament escrit. El ritme i la frescura l'imprimeixen un caràcter molt sincer, i la qualitat literària és a l'alçada. En segon lloc, explica tant les misèries com les grandeses de la política. Aquesta és una dualitat constant al llibre. I acaba fent-te pensar en què el desprestigi que avui envolta l'exercici d'aquells que han decidit compremetre's en la responsabilitat pública és en certa manera injust. Perquè de les misèries tothom en sentim a parlar, és clar. Però les grandeses també hi són. 

He decidit que amagaré el meu costat més cruello i em disfrassaré de Blancaneus. Em pregunto si em sabré estar calladeta i reprimir les preguntes que m'agradaria llançar-li. És que l'autodisciplina se'm ressisteix horrors.

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS