Administrar

Sobre les mares, les fotos i el facebook, en vista que no heu entès res

cruella | 03 Desembre, 2009 09:38

El que vull dir -haber si me se entiende- és que quan ets mare se t'acaba el kuentu. Cap petita ombra d'aquell protagonisme que venia de l'època del festeig i que consistia, a saber:

1) En què sempre sempre et cedia la darrera oliva dels aperitius. 
 
2) En què tu anaves moníssima en aquelles primeres cites, amb un vestit paraula d'honor i tall evasé, primíssim i sense forro, i tremolaves ja avançada la nit. I llavors ell feia aquell gest tan viril de posar-te damunt les espatlles l'americana, i quedava desprotegit i en cos de camisa en la freda nit. I tu, hormonant qual porcella, pensaves que "ja t'escalfaré jo, ja".
 
3) En què JA NO ET FA FOTOS. Ara les fotos les hi fa a en Pere. Així que quan vols actualitzar el putu perfil de facebook, no et queda d'altra que cercar una foto D'EN PERE on hi surtis tu, mira per on (normalment sostenint-lo en braços). I ni cal dir que indefectiblement et comenten la foto i et diuen que "què monu!", i "Felicitats, mami", i tal. I tu no existeixes, o bé estas tan estropaja a la foto que millor que no et diguin res.

I que consti que no m'enfado perquè en Dessmond ja no em faci fotos, i ni se'n recordi que un dia me les volia fer en boles (en boles jo, no ell, que ell va trajat i amb corbata hasta per anar en bicicleta).

I això és el que volia dir. I totes aquelles capcioses interpretacions sobre si les mares som foques o no, ja són temes en els quals, per al·lusions, entraré un altre dia.

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS