Administrar

Una caixera molt juani

cruella | 02 Març, 2006 10:09

"Señorita Pepi, señorita Pepi, acuda a la caja 32"

La tal Pepi no feia acte de presència i n'Emmersenda, amb una disciplina exemplar, guardava el seu torn per pagar a la cua de l'híper. Al carro de la compra, romanien immòbils i igualment disciplinats 18 brics de llet descremada, un DVD de Pokèmon, una ampolla de suavitzant per a la rentadora, dos bocins retractil·lats de formatge Flor d'Esgueva i un paquet de tampons súper-súper-plus. Darrera les horrendes ulleres, la negra línia perfilada a les parpelles semblava una autopista de peatge.

Amb cara de juani i somriure de curset de formació, la caixera feia volar els articles pel lector de làser. "Lo pagará en efectivo o con targeta?". "Amb targeta". "Tiene targeta-cliente?"."Doncs no"."Está subscrita al programa híperpuntos?". "Doncs tampoc". "Y los juanetes le duelen?". "Em maten". "Pues son 115 con 80". "Serà broma, no?". "No, no es broma: es el DVD de Pokemon".

La capsa del DVD va solcar l’aire per sobre el cap de la caixera. La mirada de n'Emmersenda no admetia rèplica. "Ja ho estàs llevant del compte". "Vaya mala leche, señora". "Doncs això, guapa. Y arreando, que tengo prisa".

 

Comentaris

Afegeix un comentari
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS