Administrar

La dimissió d'en Florentino

cruella | 02 Març, 2006 10:10

Aquesta sí que era grossa. No s’ho esperava ningú, i menys encara n'Emmersenda qui, dotada especialment per a l’anticipació i l’assumpció del canvi, mai no va saber preveure la fatalitat a què les catalanes i el madridisme es veurien abocats.

En Florentino Pérez estava dimitint a la pantalla de plasma de la tele, tot just quan acabaven de sopar. N'Emmersenda es va horroritzar a parts iguals d’aquest Florentino de portada d'ABC i d'en Pep increpant l’expresident, esquitxant la pantalla amb restes de llenties estofades i botant com un ximple enmig del menjador. El seu marit té el carnet del Barça 21.726 i ara és presa d'una mena de delirium tremens. Aquesta nit ja no xatejarà amb el grapat d’energúmens de la penya La Nuñense amb qui intercanvia improperis de teràpia de grup sobre el club galàctic. La penya sencera haurà recuperat (afrontem-ho) la passió del sabadete, i milers de dones damnificades hauran de fabricar una excusa.

N'Emmersenda se solidaritza interiorment amb les afectades per l'huracà Florentino-que-me-piro, però decideix posar al mal temps bona cara. En fi: gelocatils al canto, perquè si bé el mal de cap és una excusa molt suada, no per això és menys útil. N'Emmersenda té mal geni, sí, però un respecte i veneració de filòloga per la tradició i els clàssics.

 

Comentaris

Afegeix un comentari
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS