Administrar

L'estiu és meu

cruella | 03 Març, 2006 12:24

Aquest tio té mirada torta de funcionari soviètic. I vaja un pardal de nus de corbata que s’ha fet: li ha quedat gruixadot, farcit i rígid com un indiot de Nadal.

Li diu que el procediment ha canviat, i que ara tothom tindrà igualtat d’oportunitats per a matricular els fills a les activitats d’estiu que organitza la Generalitat. Això vol dir que al nen se li ha acabat el bròquil i que a veure a qui li enxufem en Mateu durant el mes de juliol.

“El problema, senyora Puig, és que vostè ja ha inscrit el nen en un torn, i ara no el pot canviar”. “I no ens pot esborrar i inscriure’ns de nou?”. “Doncs no, no puc esborrar-vos, senyora Puig”.

N’Emmersenda treu la Palm i hi inscriu en Mateu per duplicat, via Internet. “Senyora Puig, no ho faci, això...!”. N'Emmersenda somriu i els llavis deixen entreveure una dent tacada de rouge. Adopta un aire innocent per replicar el funcionari, però se sent Shiva, triomfal i destructora: “I això per què, benvolgut secretari?”. “Doncs perquè si us inscriviu dos pics, la sol·licitud queda esborrada automàticament”. “Molt bé: doncs ara agafes i m’hi inscrius de nou, i aquest cop amb el torn esmenat. I dóna’m aquesta corbata, per l’amor de Déu, que ja te l’arreglo jo.”

Comentaris

Afegeix un comentari
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS