Administrar

Elena Noriega

cruella | 06 Març, 2006 13:48

N’Elena és la millor amiga de n’Emmersenda. És madrilenya, guapa, rica i prima com un tel de ceba. Té tres nins que són un amor, un marit que l’adora i un pis a Serrano. També té un amant, una sogra cleptòmana, una minyona romanesa, un carnet del Rotary Club i una columna diària a El País titulada Entra en mi vida, soy Elena Noriega.

Avui n’Elena és a Barcelona per entrevistar-se amb una editorial. Volen que escrigui un llibre d’encàrrec, en un temps rècord. Consistirà a convertir-se en l’ombra d’en Piqué durant unes setmanes. “Publicaremos mis pesquisas sobre cómo se lo torean en Génova y lo venderemos por San Jorge. Maravilloso”.

N’Emmersenda l’ha portada a dinar a Ca l’Isidre, i la tia s’està cruspint una cuixa de cabrit al forn mentre ella s’empassa amb resignació una amanida sense oli i sense gràcia. “Oye, Emmersenda, tú ya sabes que eres mi mejor amiga. Y me encanta que seas catalana y todo eso”. “Al grano, Noriega, que te conozco”. “Ay, hija, no seas siesa. Es que si te pregunta Borja, pues que le digas que he dormido en tu casa, y ya está”.

N’Elena va estirar una grapa i la va tancar al voltant d’un bocí de pa. Amb precisió de neurocirurgiana, va sucar la salsa del seu plat en un sol moviment circular. “Ah, y una cosita. Y te la digo porque es el mejor consejo que he recibido de mi estilista y porque te quiero: que te apliques el corrector de ojeras a toquecitos, sin restregar, que pareces un zombi. Con lo mona que tú eres”.

Comentaris

  1. ¿pitjo¿
    La primera part ma agradat con les altres,pero la sigüent se me indifinex .De totes maneras me es imposible seperá la realitat y la semblançe amb personatjes per mi molt reals per lo que crec que no som totalment objetive. El primer de començam,es total,y també el de la Juani Bé ya basta de faltes garrafals de ortografia me hauré de apuntá a un curçet de catalá.
    isa | 09/03/2006, 06:59
  2. Re: Elena Noriega
    cuantos años tiene esa elena de noriega ?? yo creo que la conozco
    lluis | 17/07/2006, 18:44
Afegeix un comentari
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS