Administrar

L'Exèrcit Català de Pekín

cruella | 19 Octubre, 2006 07:58

Un dia, na M va dir que volia anar al concert de n'Springteen el dia 24.

Aconseguir entrades equival a pagar al voltant de 85 euros, a més concedir algun favor sexual. O això, o disfrassar-se de jipi i, embolicada en una manta toledana, fer cua tota una nit davant l'FNAC, fumar petes, tremolar de fred com una fulla de poll i pagar els 85 euros de l'entrada.

Vaig tenir una visió rotllo viatge astral. Na M i jo sèiem a la vorera del Triangle, amb una cua quilomètrica davant nostre i amb molt poques opcions d'aconseguir ticket. Un magrebí de dents molt blanques ens oferia te amb menta d'un termo ronyós. En bevíem, desesperades de fred. Total, que allà segudes com dues desgraciades, esperant que arribés el matí i la venda de les entrades, na M i jo havíem parlat de la thermomix que va molt bé per fer farinetes, de la dieta del iogurt i el préssec en almívar, de la grip intestinal del J, de les tercermundistes curses de braus, de la falsedat del canvi climàtic, del blog del Dessmond.

I de cop i volta, el cel s'obria i dos rajos de llum taronja apuntaven els nostres cossos i ens enlluernaven amb pols d'estrelles. Se sentia de lluny, però molt clarament, "We shall overcome", i una escalforeta celestial ens tornava joves, garrides, livianes i molt molt primes. Amb totes les partícules físiques desintegrades, viatjàrem a la velocitat de la llum a l'inici de la cua, tot just en el moment en què una armilla verda i groga  farcida d'un enclenque dependent de l'FNAC obria la porta.

Les dues primeres entrades, numerades amb els dígits 000001 i 000002, canviàren de mans i, de la forma més vehementment i clara, demostràren que Bruce és Déu i que encara existeixen els miracles.

************************************************************************

Total, que aniré al concert del Bruce, i hi aniré armada amb la meva senyera de pau, tal i com demana l'Exèrcit Català de Pekín.

 

Comentaris

Afegeix un comentari
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS