Administrar

El meme de la Candela. Primera part.

cruella | 04 Febrer, 2007 20:47

Em disposo a complir l’encàrrec que, com recordareu, m’ha passat en Puji, i que consisteix a escriure algun post eròtico-festiu que involucri algun blogaire que ens faci gràcia llegir. No fa falta recordar que la història és ficció, i us faig saber que m’ho estic passant bomba escrivint-la. Us demano, però, paciència, ja que em penso que haurà de ser publicada al llarg de diversos dies. Per últim, vull donar-li l’enhorabona a la Candela per l’èxit de convocatòria. Podeu seguir l’evolució del meme en la blogosfera punxant la Cuca al Cau. 


 

L’hivern del 97 va ser uns dels més càlids que es recorden a Boston (tot i que val a dir que jo el recordo horrorós). Efecte del canvi climàtic o del Niño o ves a saber. En tot cas, tremenda coincidència que no puc deixar de fer notar, perquè justament va ser l’any que jo vaig viure allà i vaig adoptar el nick que tots coneixeu: Cruella de Vil. Potser algun científic algun dia trobarà la connexió entre la meva activitat en exercici del meu malnom i la benignitat del clima bostonià aquell any.

Tot just m’havia llicenciat com a filòloga i marxava a una universitat de Boston, il•lusionadíssima, a treballar-hi com a professora d’espanyol. Però als pocs dies de ser allà, el departament de Llengües Modernes va detectar un problema administratiu: no em podien ingressar la nòmina. La cap de personal estava consternada. Lamentablement, va explicar-me, era un tema que no depenia d’Immigració, sinó -com no podia ser d’una altra manera- de l’ambaixada espanyola. Que Déu m’agafi confessada, vaig pensar. Era qüestió d’espavilar-se, o m’hauria d’estrènyer el meu ja prou estret cinturó.

Amos, l’informàtic del departament, era un tipus toís i cepat com un perxeró, amb la samarreta sempre tacada de cafè i el cabell llardós. “Ei, tia, jo tinc una feina puta mare per a tu. Pasta llarga i sense fotre res”, somrigué. Atrapada pel cos funcionarial de la diplomàcia espanyola, no em va quedar més remei que somriure a les seves dents grogues amb bona disposició. “On he de signar?”.

La feina era ben simple. A les deu de la nit, Amos obria d’estranquis la sala d’informàtica. Dues professores alemanyes, un uixer rus, la veneçolana il•legal de la neteja i jo ens connectàvem a un servidor remot on Amos havia allotjat la web “Phone-fuck. Hot girls in your native language”. Els clients, que ens contactaven primer per web i després per telèfon, havien de ser autènticament gilipolles per empassar-se que les fotos d’aquelles guarres de mirada extàtica, tetes com càntirs i cabell oxigenat els atenien les trucades.

“La teva feina consisteix a fer que passin el major temps possible al telèfon. Els dius totes les guarrades que vulguis i fingeixes que vas calenta com a moixa de gener. Si vols quedar amb ells en persona, tu mateixa, però això ja no és cosa de Phone-fuck. T’emportes un 5% de la comissió sobre la tarifa, descomptant impostos. Què et sembla?”. “Em sembla que per menys del 20% no moc un dit”, vaig dir. El tio es va passar la mà nerviosament per la melena greixosa, visiblement emprenyat, però finalment ho va reconsiderar. “D’acord. Però faràs de dominatrix, que tinc la jubilada libanesa amb àntrax. El teu nom de guerra, per cert, és Cruella de Vil”.

 

Comentaris

 1. Crueltats telefòniques

  Aquesta és la Cruella que m'agrada! Això promet: marranades telefòniques en un spanglish mallorquinitzat! I de Ama, vil i dominant!

  el vei de dalt | 05/02/2007, 00:10
 2. Al veí de dalt

  Moltes marranades, d'aquelles de ment malalta! ;-)

  cruella | 05/02/2007, 09:35
 3. Dominatrix....

  mmmm sona bé, haurem d' esperar molt per les altres parts?

  Clint | 05/02/2007, 10:08
 4. A en Clint

  No molt, no molt... Espero que en el temps en qüestió ningú no se m'avanci amb el blogger que he triat!

  cruella | 05/02/2007, 10:11
 5. Re: El meme de la Candela. Primera part.

  Uauuu, pinten bastos!!! mai millor dit.
  Ho recordo, jo tinc deures pendents....

  Oriol | 05/02/2007, 13:59
 6. Re: El meme de la Candela. Primera part.

  Molt bé, molt bé Crue!!!!!
  Gràcies per tot plegat.

  Candela | 05/02/2007, 14:07
 7. Profe de dia profe de nit

  Juas juas, Colombian guys hold you so tight!!

  allenjandra | 05/02/2007, 17:51
 8. A n'Oriol

  Jo et pinto a tu el que tu vulguis, Uri

  Crue | 06/02/2007, 07:25
 9. A na Candela

  Reina, no cantis victòria, que encara hi ha post per dies... I podria ser ben bé que acabi sent una patata.

  Crue | 06/02/2007, 07:26
 10. A n'Ale/Allenjandra

  No era profe de dia i puta de nit?

  Crue | 06/02/2007, 07:27
Afegeix un comentari
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS