Administrar

La certesa

cruella | 18 Juliol, 2007 09:49

Quan li va dir d’anar a sopar, tingué el primer dubte. Duien tres mesos escapant-se junts a la màquina de cafè, i era moníssim. Tant, que ella ja havia progressat en un arc que anava de la insinuació a la imprecació directa, a pesar que, clàssica i votant de convergència, considerés que certs tràngols són fets perquè només els passin els homes.

L’oferta va arribar així de cop, sense tenir temps de meditar si aquell noi encara li feia gràcia o no, i un pic la va acceptar ja tenia un dubte existencial sobre el sopar i dos traumes psicòtics sobre el que es posaria aquella nit.

Els dubtes sobre ell creixien així com anava avançant la nit. Havien sopat en un lloc tan discret i poca cosa que no cal ni ressenyar-ho al post. El que sí cal dir és que ella en va pagar la meitat: a ell ni li passà pel cap de convidar-la. Encara que això no va ser tan gros com el fet que per anar a casa d’ell fessin servir el Nit Bus.

Per ser justos amb la veritat, cal dir que la va posar de bon humor que només dos petons apassionats, molt adequats al context i al seu univers interior, precedissin la nuesa: saltar-se els preliminars quan t’has llevat a les sis, és de necessitat. Però de sobte es va sentir cansadíssima, esgotada, i tot badallant li va fer saber que havia decidit que s’adormiria i punt. Ell li va dir allò tan suat de què li era igual, i que només volia estar al seu costat i que dormissin abraçats. I, mentre queia rendida en un somni inquiet, només va tenir temps de recordar que havia acabat el sabó del rentavaixelles i que demà hauria de passar sense falta pel Caprabo.

 

Comentaris

 1. Re: La certesa

  ja no se si és fina ironia o una mica de bilis deixada anar així com qui no vol la cosa!

  Però hi ha varies frases que son per emmarcar!

  Clint | 18/07/2007, 11:11
 2. bilirrubina

  El que és per a emmarcar és la teva recpeta de la porcella. Tinc fixada a la retina la foto de la bèstia acabada de treure del forn...

  Crue | 18/07/2007, 11:48
 3. Re: La certesa

  Aquest post és d'una crueltat intolerable. Ara sí que has tornat de veres!

  Un petó apassionat.

  Puji | 18/07/2007, 12:48
 4. L'ensems de la vida

  Cruel, com la vida mateixa. Com la vida a l'ensems, que es diria en montillés florit.

  d | 18/07/2007, 14:27
 5. Re: La certesa

  Puji,

  Petó amb o sense llengua??

  D,
  Cruels som les persones, àdhuc.

  Crue | 19/07/2007, 08:15
 6. Obvietats

  Dona, això ja ni es pregunta.

  Puji | 19/07/2007, 15:55
 7. Re: La certesa

  dureza ...

  Edu | 19/07/2007, 17:12
 8. Re: La certesa

  Passió a dojo. Estic més sortit d'osques que un pinguí a la Barceloneta i més encés que un havà enmig les cames de l'Scarlet aquella... Almenys, la roba interior sí que la duieu neteta, oi?

  el vei de dalt | 19/07/2007, 17:54
Afegeix un comentari
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS